Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fear factory Songtekst: protomech

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fear factory - protomech ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van protomech? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fear factory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fear factory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals protomech .

Origineel

Devoid and broken within I lost human origin Erased and disgraced, desensitized I have been dehumanized Corrupt and deface Judge to be damned Speak out, eradicate Species of man My life has ceased to exist Designed to be ProtoMech Detach, extract my mind to dissolve Alive death comes to us all Corrupt and deface Judge to be damned Speak out, eradicate Species of man Take everything away from me Replace my skin with circuitry All that I have bleeding from me To feed the machine My life is taken to feed the machine My life is taken to feed the machine Devour energy, destroy all life Synthetic insurrection Genetic isolation Programmed elimination Robotic evolution Synthetic insurrection Genetic isolation Programmed elimination Robotic evolution Take everything away from me Replace my skin with circuitry All that I have bleeding from me To feed the machine My life is taken to feed the machine My life is taken to feed the machine My life is taken to feed the machine My life is taken to feed the machine Devour energy, destroy all life

 

Vertaling

Verstoken en gebroken van binnen Ik verloor de menselijke oorsprong Gewist en onteerd, ongevoelig gemaakt Ik ben ontmenselijkt Corrupt en ontsierd Oordeel verdoemd te zijn Spreek je uit, roei uit Soorten mensen Mijn leven heeft opgehouden te bestaan Ontworpen om ProtoMech te zijn. Maak me los, haal mijn geest eruit om op te lossen De levende dood komt naar ons allen Corrumperen en ontsieren Rechter om verdoemd te worden Spreek je uit, roei uit. Soorten van de mens Neem alles van me weg Vervang mijn huid door schakelingen Alles wat ik heb bloedt uit me Om de machine te voeden Mijn leven is genomen om de machine te voeden Mijn leven is genomen om de machine te voeden Verslind energie, vernietig alle leven Synthetische opstand Genetisch isolement Geprogrammeerde eliminatie Robot evolutie Synthetische opstand Genetische isolatie Geprogrammeerde uitschakeling Robot evolutie Neem alles van me weg Vervang mijn huid door schakelingen Alles wat ik heb bloedt uit me Om de machine te voeden Mijn leven is genomen om de machine te voeden Mijn leven is genomen om de machine te voeden Mijn leven is genomen om de machine te voeden Mijn leven is genomen om de machine te voeden Verslind energie, vernietig alle leven