Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: (feat. Hannah Trigwell) Songtekst: Use Somebody"

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: (feat. Hannah Trigwell) - Use Somebody" ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Use Somebody"? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van (feat. Hannah Trigwell)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter ( van (feat. Hannah Trigwell) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Use Somebody" .

Origineel

I've been roaming around Always looking down at all I see Painted faces, fill the places I can't reach You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you, and all you know, and how you speak Countless lovers under cover of the street You know that I could use somebody You know that I could use somebody Someone like you Someone like you Off in the night, while you live it up, I'm off to sleep Waging wars to shape the poet and the beat I hope it's gonna make you notice I hope it's gonna make you notice Someone like me Someone like me Someone like me, somebody I'm ready now I'm ready now I'm ready now I'm ready now I'm ready now I'm ready now I'm ready now I'm ready now I've been roaming around Always looking down at all I see Painted faces, fill the places I can't reach You know that I could use somebody You know that I could use somebody

 

Vertaling

ik heb rond gezworven Altijd naar beneden kijken naar alles wat ik zie Beschilderde gezichten, vul de plaatsen die ik niet kan bereiken je weet dat ik iemand kan gebruiken je weet dat ik iemand kan gebruiken Iemand zoals jij, en alles wat je weet, en hoe je spreekt Talloze geliefden onder dekking van de straat je weet dat ik iemand kan gebruiken je weet dat ik iemand kan gebruiken Iemand als jij Iemand als jij In de nacht, terwijl je het waarmaakt, slaap ik Uitvoeren van oorlogen om de dichter en de maat vorm te geven Ik hoop dat het je zal doen opmerken Ik hoop dat het je zal doen opmerken Iemand zoals ik Iemand zoals ik Iemand zoals ik, iemand ik ben nu klaar ik ben nu klaar ik ben nu klaar ik ben nu klaar ik ben nu klaar ik ben nu klaar ik ben nu klaar ik ben nu klaar ik heb rond gezworven Altijd naar beneden kijken naar alles wat ik zie Beschilderde gezichten, vul de plaatsen die ik niet kan bereiken je weet dat ik iemand kan gebruiken je weet dat ik iemand kan gebruiken