Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Feat. Janieck Devy Songtekst: Reality

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Feat. Janieck Devy - Reality ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Reality? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Feat. Janieck Devy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Feat. Janieck Devy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Reality .

Origineel

Decisions as I go To anywhere I flow Sometimes I believe At times I'm rational I can fly high I can go low Today I got a million Tomorrow I don't know

 

Vertaling

Beslissingen als ik ga Overal stroom I Soms denk ik Op sommige momenten ben ik rationeel Ik kan hoog vliegen Ik kan laag worden Vandaag kreeg ik een miljoen Morgen weet ik niet