Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Febe Dobson Songtekst: Stuttering

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Febe Dobson - Stuttering ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stuttering? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Febe Dobson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Febe Dobson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stuttering .

Origineel

There's a whole lotta things that I will forgive But I just can't take a liar I was by your side till the very end Till you pushed me in the fire I tried to believe you but somethin' is wrong You won't look in my eyes Tell me what's going on It's you and me against the world That's what you said That's what you said If you can't be honest with me Then I'm afraid this is the end Hurry up Hurry up If you ever really cared about me Tell the truth Give it up You sound guilty Cause you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Now the seconds turn into minutes now But you won't give me an answer You can tell me this You can tell me that But don't say you don't remember Cause I know you better Than you know yourself So don't say I'm crazy I know very well It's you and me against the world That's what you said That's what you said If you can't be honest with me Then I'm afraid this is the end Hurry up Hurry up If you ever really cared about me Tell the truth Give it up You sound guilty Cause you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering I-I-I don't don't wanna hear your sorry now The uh-uh best thing you can do for me is just spit it out I-I-I don't don't wanna hear your sorry now Stop stop stuttering your words It's only making you look worse Hurry up Hurry up If you ever really cared about me Tell the truth Give it up You sound guilty Cause you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Yeah you're stuttering

 

Vertaling

Er is een hele lotta dingen die ik zal vergeven Maar ik kan het gewoon niet een leugenaar te nemen Ik was aan uw zijde tot het einde Tot je duwde me in de brand Ik probeerde je te geloven, maar iets is fout Je zal niet in mijn ogen kijkt Vertel me wat er aan de hand Het is jij en ik tegen de wereld Dat is wat je zei Dat is wat je zei Als je niet eerlijk tegen me kan zijn Dan ben ik bang dat dit het einde Opschieten Opschieten Als je ooit echt om me gaf Vertel de waarheid Give it up Uklinken schuldig Want je stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren Nu de seconden te veranderen in minuten nu Maar je zult geen antwoord geef me Je kan me dit vertellen Kunt u mij vertellen dat Maar zeg niet dat je niet meer weet Want ik weet dat je beter Dan jij jezelf kent Dus zeg niet dat ik gek ben Ik weet heel goed Het is jij en ik tegen de wereld Dat is wat je zei Dat is wat je zei Als je niet eerlijk tegen me kan zijn Dan ben ik bang dat dit het einde Opschieten Opschieten Als je ooit echt om me gaf Vertel de waarheid Give it up Je klinkt schuldig Want je stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren OhOh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren III niet wil niet horen je me nu De uh-uh beste wat je voor mij kunt doen is gewoon spuug het uit III niet wil niet horen je me nu Stop Stop stotteren uw woorden Het is alleen het maken van je slechter uitzien Opschieten Opschieten Als je ooit echt om me gaf Vertel de waarheid Give it up Je klinkt schuldig Want je stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Jaje stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren Oh Oh Oh Oh Oh Ey Ey Ey Ey Ey Oh Oh Oh Oh Woah Ja, je bent stotteren