Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Febienne Bergmans Songtekst: Feelings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Febienne Bergmans - Feelings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Feelings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Febienne Bergmans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Febienne Bergmans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Feelings .

Origineel

Will you tell me you love me Please be true, that for ever and ever you always will do Yeah tell me this is love, but why i'm feeling blue Please tell me just once, how can I ever trust you How can I love you, how can I care Can I trust you with all the things that we share Tell me how, can I care How, can I share my feelings My feelings Will you now just how to make me feel not so broken Can I rely on the words that you spoken Would you give up your freedom for me Husband or wife tell me what do you see How can I love you, how can I care Can I trust you with all the things that we share Tell me how, can I care How, can I share my feelings My feelings yeah What you see, is not what you get with you please just tell me once, have you ever told me the truth When you told me babe I love you and I will always care Tell me that I could trust you with the things that we share Tell me how, how, how.. can I care How, how.. can I share Tell me how Can I share my feelings, my feelings You're not true..

 

Vertaling

Wil je me vertellen dat je van me houdt Gelieve waar zijn, dat voor eeuwig en altijd je altijd zal doen Ja, vertel me dit is liefde, maar waarom ik voel me blauw Vertel me maar een keer, hoe kan ik ooit je vertrouwen Hoe kan ik van je hou, hoe kan ik zorg Kan ik vertrouw erop dat u met alle dingen die we delen Vertel me hoe kan ik zorg Hoe kan ik deel mijn gevoelens Mijn gevoelens Wil je nu precies hoe voel ik me niet zo gebroken Kan ik vertrouwen op de woorden die u gesproken Wilt u uw vrijheid voor mij Man of vrouwvertel me wat zie je Hoe kan ik van je hou, hoe kan ik zorg Kan ik vertrouw erop dat u met alle dingen die we delen Vertel me hoe kan ik zorg Hoe kan ik deel mijn gevoelens Mijn gevoelens ja Wat je ziet, is niet wat je krijgt met je wilt vertel me eens, heb je ooit de waarheid vertelde me Wanneer u Babe vertelde me dat ik hou van je en ik zal altijd zorg Zeg me dat ik je kon vertrouwen met de dingen die we delen Vertel me hoe, hoe, hoe .. kan ik zorg Hoe, hoe .. kan ik delen Vertel me hoe Kan ik deel mijngevoelens, mijn gevoelens Je bent niet waar ..