Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fedde Le Grand Songtekst: Sparks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fedde Le Grand - Sparks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sparks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fedde Le Grand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fedde Le Grand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sparks .

Origineel

listen to your heart for your god's sake, you'll move a mind I'll answer all the prayers that your lips place, corrupt by the lies I Pull you in, let me pull you in so slow, a new religion in a cold where we both cope I'll take you to far just to let go, turn off your mind... mind ..mind... mind....... This is the ti..........me, This is the time to turn off your mi..........nd, This is the time to turn off your mind,mind, let me show you with your eyes closed, mind, mind what our hearts both know, its the ti........me This is the time to turn off your mind

 

Vertaling

luister naar je hart omwille van uw god, je zult een geest te verplaatsen Ik zal al de gebeden die je lippen plaats, corrupt door de leugens Ik trek je in, laat me je trek in zo traag, een nieuwe religie in een koude, waar we allebei omgaan Ik neem je mee naar verre gewoon te laten gaan, zet je geest ... mind .. mind ... mind ....... Dit is de ti .......... mij, Dit is de tijd om uit te schakelen uw mi .......... nd, Dit is de tijd dat je geest, geest, uit te schakelen laat me zien met je ogen dicht, mind, mind wat onze harten zowelweet, zijn de ti ........ mij Dit is de tijd dat je geest uit te schakelen