Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fedora Songtekst: merry christmas buy me a pepsi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fedora - merry christmas buy me a pepsi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van merry christmas buy me a pepsi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fedora! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fedora en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals merry christmas buy me a pepsi .

Origineel

Murry Christmas Buy me a Pepsi Or I will Eat your mother Cuz she tastes gud Like a cookie Murry Christmas Buy me a Pepsi Or I will Burn your toaster Murry Christmas Your toaster Will never ever toast again! Yeeeeeaaahhhh! Wooo!

 

Vertaling

Murry Kerstmis Koop een Pepsi voor me Of ik zal je moeder opeten Want ze smaakt goed Als een koekje Murry Christmas Koop een Pepsi voor me Of ik zal je broodrooster verbranden Murry Christmas Je broodrooster Zal nooit meer een toast maken! Yeeeeeaaahhhh! Wooo!