Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fee Songtekst: Everything Falls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fee - Everything Falls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Everything Falls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Everything Falls .

Origineel

You said you'd never leave or forsake me when you said, this life is gonna shake me and you said this world is gonna bring trouble on my soul this I know Chorus: when everything falls apart your arms hold me together when everything falls apart you're the only hope for this heart when everything falls apart and my strength is gone I find you mighty and strong you keep holding on you keep holding on when I see darkness all around me when I see that tragedy has found me I still believe your faithful arms will never let me go and still I know Chorus: when everything falls apart your arms hold me together when everything falls apart you're the only hope for this heart when everything falls apart and my strength is gone I find you mighty and strong you keep holding on you keep holding on

 

Vertaling

You said you'd never leave or forsake me when you said, this life is gonna shake me and you said this world is gonna bring trouble on my soul this I know Chorus: when everything falls apart your arms hold me together when everything falls apart you're the only hope for this heart when everything falls apart and my strength is gone I find you mighty and strong you keep holding on you keep holding on when I see darkness all around me when I see that tragedy has found me I still believe your faithful arms will never let me go and still I know Chorus: when everything falls apart your arms hold me together when everything falls apart you're the only hope for this heart when everything falls apart and my strength is gone I find you mighty and strong you keep holding on you keep holding on