Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Feel Collins Songtekst: This Love This Hearts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Feel Collins - This Love This Hearts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van This Love This Hearts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Feel Collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Feel Collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals This Love This Hearts .

Origineel

This love This heart, these arms to hold, so tight to you, i won't let go, can this be real, of just some dream that feels so true.. I wish you love, i wish you more, you are, all that i live for! I'll never hurt you, believe me, my heart beats just for you, it only beats for you.. I keep the fire alive for you, can think of nothing else, what can i do? this loneley heart of mine, it only beats for you, it only beats for you.. You bring me pease, you make me smile, you give me straight, and other wise, you ask for nothing only love, my heart beats for you, it only beats for you I'll would say all those things to you, if you were here, but that's not gonna be, cause you're not here at all! there's only me, but i won't stop trying, i won't give up, i wait for you, untill you come back, that's all i can do I'll be rigt here, i'm going nowhere without you! give me the chance, just make me call just say the wirds, i'm waiting for! just let this heart of mine show you, it only beats for you, yes it only beats for you! give me the words

 

Vertaling

Deze liefde Dit hart, deze armen te houden, zo strak aan u, ik zal niet laten gaan, kan dit echt zijn, of slechts enkele droom die zo waar voelt .. Ik wens je liefde, ik wens je meer, je bent, alles wat ik leef voor! Ik zal je nooit pijn doen, geloof me, mijn hart klopt alleen voor jou, het klopt alleen voor jou .. Ik blijf het vuur in leven voor u, kan aan niets anders denken, wat kan ik doen? dit loneley hart van mij, het klopt alleen voor jou, het klopt alleen voor jou .. Je brengt me pease, u maakt me glimlach, geef je mij recht, en anderewijs, je vraagt ​​voor niets alleen de liefde, mijn hart klopt voor jou, het klopt alleen voor jou Ik zou zeggen al die dingen voor u, als u hier was, maar dat zal niet zijn, want je bent hier niet helemaal! er is alleen mij, maar ik zal niet stoppen met proberen, ik zal niet opgeven, ik wacht op je, totdat je terug komt, dat is alles wat ik kan doen Ik zal hier worden Rigt, ik ga nergens heen zonder jou! geef me de kans, maar zorg bel me gewoon zeggen dat de wirds, ik wacht op! laat dit hart van mij laten zien, het klopt alleen voor jou, ja hetalleen klopt voor jou! geef me de woorden