Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: feel Songtekst: please disregard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: feel - please disregard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please disregard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van feel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van feel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please disregard .

Origineel

Think I am starting to feel Nerves are staring to heel I've returned to my sense I was so cold I could cry Now, I'm usually high Said goodbye to defenses Don't take me down, it's almost perfect Don't bring me down, no, not tonight Don't take me down, don't confuse me Don't bring me down, it's alright you're overwhelmed You're underpaid, you say life's hard You want it made, it's all a stage Just play your part, they say life's hard If you get this message please disregard You gotta know it's gonna get better I dream and drive all the time The road just twists and inclines No one's there to direct me So, what am I supposed to do' Lay it down all on you' I close me eyes to see clearly Don't take me down, it's almost perfect Don't bring me down, no, not tonight Don't take me down, don't confuse me Don't bring me down, it's alright (Time) Your troubles (Time) Your worries (Time) To make some time (Time) Ain't nothing (Time) But something (Time) That you can't find You're overwhelmed You're underpaid, you say life's hard You want it made, it's all a stage Just play your part, they say life's hard If you get this message please disregard You gotta know it's gonna get better

 

Vertaling

Ik denk dat ik begin te voelen Zenuwen staren naar de hiel Ik ben teruggekeerd naar mijn gevoel Ik had het zo koud dat ik kon huilen Nu ben ik meestal high Afscheid genomen van de verdediging Haal me niet neer, het is bijna perfect Breng me niet naar beneden, nee, niet vanavond Haal me niet neer, verwar me niet Breng me niet naar beneden, het is in orde je bent overweldigd Je wordt onderbetaald, je zegt dat het leven moeilijk is Je wilt dat het gemaakt wordt, het is allemaal een podium Speel gewoon jouw rol, ze zeggen dat het leven moeilijk is Als u dit bericht krijgt, kunt u dit negeren Je moet weten dat het beter wordt Ik droom en rij de hele tijd De weg kronkelt en helt Niemand is er om me te leiden Dus, wat moet ik doen ' Leg het allemaal op je neer ' Ik sluit mijn ogen om duidelijk te zien Haal me niet neer, het is bijna perfect Breng me niet naar beneden, nee, niet vanavond Haal me niet neer, verwar me niet Breng me niet naar beneden, het is in orde (Tijd) Jouw problemen (Tijd) Je zorgen (Tijd) Om wat tijd te maken (Tijd) Niets (Tijd) Maar iets (Tijd) Dat kun je niet vinden Je bent overweldigd Je wordt onderbetaald, je zegt dat het leven moeilijk is Je wilt dat het gemaakt wordt, het is allemaal een podium Speel gewoon jouw rol, ze zeggen dat het leven moeilijk is Als u dit bericht krijgt, kunt u dit negeren Je moet weten dat het beter wordt