Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: feeling left out Songtekst: amanda s poem about unicorns

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: feeling left out - amanda s poem about unicorns ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amanda s poem about unicorns? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van feeling left out! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van feeling left out en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amanda s poem about unicorns .

Origineel

imagining you being asleep lids embracing beautiful brown eyes wake you from your SLEEP i yearn for you to look at me i become stained with memories and pictures and thoughts of you i revel in your soothing touch you flow through me, i beg not to escape. permeating my pores whetting my appetite for more lend me your soul, show me what you see let me feel what you feel reveal your secrets to me guide me through the deepest corners of your body and soul my fingers touch the back of your neck, your cheeks, and i swear, even moonlight does not have skin this soft. snap of your laughter the bite of your wit you are mind soaring you speak to me in dreams and YOU follow me like shadows to hell with heaven (x4) to hell with heaven you're here for now and that's all i need(x2) that's all.

 

Vertaling

je voorstellend dat je slaapt oogleden die mooie bruine ogen omarmen je wakker maken uit je SLAAP ik verlang ernaar dat je me aankijkt ik word bevlekt met herinneringen en foto's en gedachten aan jou ik geniet van je rustgevende aanraking je stroomt door me heen, ik smeek je niet te ontsnappen. mijn poriën doordringend mijn eetlust opwekkend voor meer Leen me je ziel, laat me zien wat je ziet laat me voelen wat jij voelt onthul je geheimen aan mij Leid me door de diepste hoeken van je lichaam en ziel mijn vingers raken de achterkant van je nek, je wangen, en ik zweer, zelfs maanlicht heeft niet zo'n zachte huid. de knip van je lach de beet van je humor Je bent een zwevende geest. je spreekt tot mij in dromen en JIJ volgt me als schaduwen naar de hel met de hemel (x4) Naar de hel met de hemel je bent hier voor nu en dat is alles wat ik nodig heb (x2) Dat is alles.