Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fefe dobson Songtekst: you bitch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fefe dobson - you bitch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you bitch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fefe dobson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fefe dobson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you bitch .

Origineel

My heart stopped beating The day that you got busy Busy digging my grave (D-d-d-dying, d-d-d-dying, D-d-d-dying here) And oh like, Like out of nowhere you changed Still feel that feeling Feeling it in my veins (I'm d-d-dying, All used up and crying, I'm d-d-dying here) You bitch, he's mine, You're such a waste of time You better give him back to me You bitch, he's mine Go find some other guy You better give him back to me Oh, you can't love him like I love him You don't know him like I know him You bitch, he's mine You're a waste of time You better give him back to me (Back to me) So watch your front and your back 'Cause you can't take him away from me like that See you never tell the truth and all you do is lie It doesn't even bother you to know that I'm not fine (I'm d-d-dying, all used up and crying I'm d-d-dying here, d-d-d-dying here) You bitch, he's mine, You're such a waste of time You better give him back to me You bitch, he's mine Go find some other guy You better give him back to me Oh, you can't love him like I love him You don't know him like I know him You bitch, he's mine You're a waste of time You better give him back to me Somebody's gonna pay for this one Nobody's gonna break my heart again Somebody's gonna pay for this one Give me what's mine so I can finally breathe again I'm dying here (I'm d-d-dying, all used up and crying D-d-d-dying here) You bitch, he's mine, You're such a waste of time You better give him back to me You bitch, he's mine Go find some other guy You better give him back to me Oh, you can't love him like I love him You don't know him like I know him You bitch, he's mine You're a waste of time You better give him back to me You bitch, he's mine Go find some other guy You better give him back Better give him back, back to me

 

Vertaling

Mijn hart stopte met kloppen De dag dat je bezig was druk met het graven van mijn graf (D-d-d-dying, d-d-d-dying, D-d-d-diet hier) And oh like, Like out of nowhere you changed Still feel that feeling Feeling it in my ains (I'm d-d-dying, All used up and crying, I'm d-d-dying here) Jij teef, hij is van mij, Je bent zo'n tijdverspilling Geef hem maar terug aan mij Jij teef, hij is van mij Ga een andere vent zoeken Je kunt hem beter aan mij teruggeven Oh, je kunt niet van hem houden zoals ik van hem hou Je kent hem niet zoals ik hem ken Jij teef, hij is van mij Je bent een verspilling van tijd Je kunt hem beter aan mij teruggeven (Terug naar mij) Dus let op je voorkant en je achterkant Want je kunt hem niet zomaar van me afpakken Zie je, je vertelt nooit de waarheid en alles wat je doet is liegen Het stoort je niet eens dat ik niet in orde ben (I'm d-d-dying, all used up and crying I'm d-d-dying here, d-d-d-dying here) Jij trut, hij is van mij, You're such a waste of time Geef hem maar terug aan mij Jij teef, hij is van mij Ga een andere vent zoeken Je kunt hem beter aan mij teruggeven Oh, je kunt niet van hem houden zoals ik van hem hou Je kent hem niet zoals ik hem ken Jij teef, hij is van mij Je bent een verspilling van tijd Je kunt hem beter aan mij teruggeven Iemand gaat hier voor boeten Niemand gaat mijn hart weer breken Iemand gaat hier voor boeten Geef me wat van mij is zodat ik eindelijk weer kan ademen I'm dying here (I'm d-d-dying, all used up and crying D-d-d-dying here) Jij teef, hij is van mij, You're such a waste of time Geef hem maar terug aan mij Jij trut, hij is van mij Ga een andere vent zoeken Je kunt hem beter aan mij teruggeven Oh, je kunt niet van hem houden zoals ik van hem hou Je kent hem niet zoals ik hem ken Jij teef, hij is van mij Je bent een verspilling van tijd Je kunt hem beter teruggeven to me Jij teef, hij is van mij. Zoek maar een andere vent You better give him back Geef hem maar terug, terug aan mij