Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fehlfarben Songtekst: agenten (in raucherkinos)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fehlfarben - agenten (in raucherkinos) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van agenten (in raucherkinos)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fehlfarben! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fehlfarben en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals agenten (in raucherkinos) .

Origineel

Ich bin ein schwieriger Charakter Ich werf´ Papier auf die Straße Ich mag Agenten in Raucherkinos Und krieg im Auto schnell nasse Füsse Die Lage der Nation Beunruhigt mich schon sehr Doch es stört mich mehr Daß du nicht mit mir redest Ich bin in guter Laune In einer üblen Gegend Ich bin ein schwieriger Charakter Was viel´ bewegt Läßt mich oft kalt Ich mache kleine sinnlose Gesten Ich geh' nicht gern in Menschenmengen Ich bin in guter Laune In einer üblen Gegend Wenn ich alles ernst nähm´ Wär´ ich schon längst verrückt Doch auch aus dieser Welt Will ich nicht zurück Ich bin in guter Laune In einer üblen Gegend

 

Vertaling

Ik ben een moeilijk karakter Ik gooi papier op straat Ik hou van agenten in bioscopen En maak mijn voeten snel nat in de auto De staat van de natie Ik maak me zorgen. Maar het stoort me meer Dat je niet met me wilt praten Ik ben in een goede bui. Op een slechte plaats Ik ben een moeilijk karakter Wat me beweegt Laat me vaak koud Ik maak kleine betekenisloze gebaren Ik hou er niet van om in menigten te zijn Ik ben in een goede bui. In een slechte buurt Als ik dingen serieus zou nemen Ik zou nu wel gek zijn. Maar zelfs van deze wereld Ik wil niet terug. Ik ben in een goede bui. Op een slechte plaats