Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: feist Songtekst: baby be simple

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: feist - baby be simple ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby be simple? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van feist! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van feist en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby be simple .

Origineel

[Verse 1] In and out That’s my way in I saw an old sign When my world was way down Quiet on the streets So I climbed the stairs To the rarified air I’ve been on fire Made from my thoughts I thought up my life by Out then back in That’s the way to begin But I had to climb down Into today And give up the pain I held myself up by [Chorus] Baby, be simple Baby, be simple Be simple Be simple with me [Verse 2] Out, thicker skin That’s no way to begin Come with your true arc To fall all the way down Like an empire Into a kingdom of guts To become a rooftop I built me from the bedrock Made me right up Ignited little tunes While the wind was still Trying to find a way to tell you If I'm not the true arc Is even there Or on a pillow of air Rip me apart by the lore To become that rooftop Had to fall all the way down [Chorus] Baby, be simple Baby, please be simple Be simple Be simple with me

 

Vertaling

[Verse 1] In and out That's my way in I saw an old sign When my world was way down Quiet on the streets Dus beklom ik de trap Naar de ijle lucht I've been on fire Gemaakt van mijn gedachten Ik bedacht mijn leven door Eruit en dan er weer in Dat is de manier om te beginnen Maar ik moest naar beneden klimmen Naar vandaag En de pijn opgeven I held myself up by [Chorus] Baby, be simple Baby, be simple Wees eenvoudig Wees eenvoudig with me [Verse 2] Eruit, dikkere huid That's no way to begin Kom met je ware boog Om helemaal naar beneden te vallen Als een keizerrijk In een koninkrijk van lef Om een dak te worden Ik heb me vanaf de basis opgebouwd Maakte me rechtop Ontstak kleine deuntjes Terwijl de wind stil was Probeerde een manier te vinden om je te vertellen Als ik niet de ware boog ben Is zelfs daar Of op een kussen van lucht Scheur me uit elkaar door de overlevering Om dat dak te worden Moest ik helemaal naar beneden vallen [Chorus] Baby, be simple Baby, wees alsjeblieft eenvoudig Be simple Wees eenvoudig met mij