Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: feist Songtekst: that’s what i say, it’s not what i mean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: feist - that’s what i say, it’s not what i mean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that’s what i say, it’s not what i mean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van feist! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van feist en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that’s what i say, it’s not what i mean .

Origineel

Here I am, hopeful again I can't say when I wasn't this way Don't need to worry about me That's what I say It's not what I mean That's what I say It's not what I mean Here I am, swinging alone A timeframe surrounds the pictures I hold But they don't hold up well Started to wonder if I fell in love with you at all If I fell in love with you at all And when will a time come I could hear a sad love song, that doesn't speak to me And when will a time come I could sing a nice love song, using thou and me Here I am, walking away My head‘s held high What's the use gettin' down Because all that I wanted is here I just kept the ground, close to my ears I just kept the ground, close to my ears And when will a time come When will it come Ooh

 

Vertaling

Hier ben ik weer, hoopvol Ik kan niet zeggen wanneer Ik was niet op deze manier Maak je geen zorgen over mij Dat is wat ik zeg Het is niet wat ik bedoel Dat is wat ik zeg Het is niet wat ik bedoel Hier ben ik, alleen schommelend Een tijdskader omringt de foto's die ik vasthoud Maar ze blijven niet goed overeind Ik begin me af te vragen of ik überhaupt wel verliefd op je ben geworden Of ik überhaupt wel verliefd op je ben geworden En wanneer zal er een tijd komen Ik zou een droevig liefdesliedje kunnen horen, dat niet tot mij spreekt En wanneer zal er een tijd komen dat ik een mooi liefdesliedje kan zingen, met jou en mij Hier ben ik, weglopend My head's held high What's the use gettin' down Want alles wat ik wilde is hier I just kept the ground, close to my ears I just kept the ground, close to my ears And when will a time come When will it come Ooh