Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: feitonos Songtekst: segue o sonho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: feitonos - segue o sonho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van segue o sonho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van feitonos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van feitonos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals segue o sonho .

Origineel

Tá na cara eu não posso mais fugir. Hoje mesmo vou correndo te encontrar. Meu prazer maior é poder te ouvir. Do seu lado sem reserva é o meu lugar. Eu não vim até aqui pra desistir agora. Sigo, descanso. confio naquele que escreve a minha história. Segue o sonho. É o que eu te proponho. Se fecho os olhos só vejo você amor maior. Me lembre de esquecer tudo. Que me prenda a um passado pesado. O tempo passa enquanto eu fico calado, parado. Os de verdade eu prefiro manter do meu lado. Quero enxergar com os próprios olhos no escuro, acordado. Insisto, falho, levanto, persisto. A fé vem do alto e não pelo que eu tenho visto. Eu corro atrás ainda que o corpo peça que eu desista. O sonho que me mantem vivo me faz preferir. Ser do que ter eu preciso te dizer. O dinheiro compra tudo que você vê na tv. O que realmente importa foi pago com sacrifício. Eu vou vivendo o desapego, não sorrir é desperdício

 

Vertaling

Het is duidelijk dat ik niet meer kan weglopen. Vandaag ga ik rennen om je te vinden. Mijn grootste plezier is om u te kunnen horen. Aan uw zijde zonder voorbehoud is mijn plaats. Ik ben niet helemaal hierheen gekomen om het nu op te geven. Ik volg, rust. Ik vertrouw op Hem die mijn verhaal schrijft. Volg de droom. Dat is wat ik je voorstel. Als ik mijn ogen sluit zie ik alleen jou grotere liefde. Herinner me eraan alles te vergeten. Om me te binden aan een zwaar verleden. De tijd verstrijkt terwijl ik stil blijf, stil. De echte zou ik liever aan mijn zijde houden. Ik wil met mijn eigen ogen zien in het donker, wakker. Ik dring aan, faal, sta op, hou vol. Geloof komt van boven en niet van wat ik heb gezien. Ik ren door, zelfs als het lichaam me vraagt om op te geven. De droom die me in leven houdt, geeft me de voorkeur. Zijn dan hebben moet ik je zeggen. Met geld koop je alles wat je op tv ziet. Wat echt belangrijk is, werd betaald met opoffering. Ik leef de onthechting, niet glimlachen is verspilling