Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: felipe araujo Songtekst: olhos cansados

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: felipe araujo - olhos cansados ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olhos cansados? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van felipe araujo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van felipe araujo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olhos cansados .

Origineel

Já cansei da sua boca fingindo, pedindo pra ficar. E os olhares cansados dizendo vá. Seu cinismo me maltrata. Mas seu corpo me embriaga de paixão. Como vai saber que vivo de ilusão. Até pareço um menino. Carente, pedindo atenção. Sou pescador de destinos. Mas naufraguei na solidão. Joga limpo de uma vez. Se você não me quer mais. Como é que põe a cabeça no travesseiro e dorme em paz. Como é que faz?. Como é que faz?. Dois estranhos dividindo um amor que não existe mais. Até pareço um menino. Carente, pedindo atenção. Sou pescador de destinos. Mas naufraguei na solidão. Joga limpo de uma vez. Se você não me quer mais. Como é que põe a cabeça no travesseiro e dorme em paz. Como é que faz?. Como é que faz?. Dois estranhos dividindo um amor que não existe mais

 

Vertaling

Ik heb er genoeg van dat je met je mond vol tanden staat en vraagt of je mag blijven. En de vermoeide blikken die zeggen ga. Je cynisme mishandelt me. Maar je lichaam maakt me dronken van passie. Hoe weet je dat ik in een illusie leef? Ik zie er zelfs uit als een jongen Behoeftig, bedelend om aandacht. Ik ben een visser van lotsbestemmingen Maar ik ben schipbreukeling in eenzaamheid. Speel het eens en voor altijd schoon Als je me niet meer wilt Hoe leg je je hoofd op het kussen en slaap je vredig. Hoe doe je dat? Hoe doe je dat? Twee vreemden die een liefde delen die niet meer bestaat. Ik klink als een kleine jongen. Behoeftig, bedelend om aandacht. Ik ben een visser van lotsbestemmingen. Maar ik ben schipbreukeling in eenzaamheid. Maak voor eens en voor altijd schoon schip. Als je me niet meer wilt Hoe leg je je hoofd op het kussen en slaap je vredig. Hoe doe je dat? Hoe doe je dat? Twee vreemden delen een liefde die niet meer bestaat