Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: felipe e falcao Songtekst: o pau vai quebrar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: felipe e falcao - o pau vai quebrar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o pau vai quebrar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van felipe e falcao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van felipe e falcao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o pau vai quebrar .

Origineel

Põe aquela roupa que eu gosto. Hoje vou quebrar esse gelo. Tô com uma saudade danada. Hoje eu mato meu desespero. Tranque a porta da nossa casa. Desliga o telefone também. Prepare aquele banho de espuma. E o melhor perfume que tem. Hoje o pau vai quebrar, vou matar o meu desejo. Quero me lambuzar no doce mel do seu beijo. Hoje o pau vai quebrar e vou fazer diferente. Eu só quero te amar. O céu, a terra e o mar vai ter inveja da gente

 

Vertaling

Trek die outfit aan die ik leuk vind. Ik ga vandaag het ijs breken. Ik mis je zo erg. Vandaag zal ik mijn wanhoop doden. Doe de deur van ons huis op slot. Zet de telefoon ook uit. Maak dat bubbelbad klaar. En het beste parfum dat je hebt. Vandaag zal de stok breken, ik zal mijn verlangen doden. Ik wil mezelf likken in de zoete honing van je kus. Vandaag zal de stok breken en zal ik het anders doen. Ik wil gewoon van je houden. Hemel, aarde en zee zullen jaloers op ons zijn