Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Felipe Santos Songtekst: Suficiente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Felipe Santos - Suficiente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Suficiente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Felipe Santos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Felipe Santos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Suficiente .

Origineel

Nada está bien, tú ya no estás, Y el teléfono no quiere sonar O fuiste tú quien lo olvidó. No sé qué hacer para ignorar Que a ti se te hace fácil olvidar Que diste tú lo que dé yo. Y disfracé lo malo de casualidad Y me inventaba en tus mentiras la verdad. Viví mi sueño hasta que me dijiste: "no te quiero más", Y sin mirar me dices que te vas... Y duele porque no me queda nada, todo te lo di Y no me alcanza para ti, no tengo nada más que dar Cómo me duele no ser suficiente, Y nunca voy a dejar de extrañarte, no voy a mentir, Eso lo dejo para ti, no tienes nada que explicar, Yo ya entendí que no soy suficiente. Siempre temí la soledad y el domingo me grita que no estás, Quiero llamar... o mejor no... Mejor te canto esa canción que te jura que te voy a olvidar Aunque al final yo sé que no (poco a poco entenderé que nunca volverás) [ De: ] Y disfracé lo malo de casualidad Y me inventaba en tus mentiras la verdad. Viví mi sueño hasta que me dijiste: "no te quiero más", Y sin mirar me dices que te vas... Y duele porque no me queda nada, todo te lo di Y no me alcanza para ti, no tengo nada más que dar Como me duele no ser suficiente, Y nunca voy a dejar de extrañarte, no voy a mentir, Eso lo dejo para ti, no tienes nada que explicar, Yo ya entendí que no soy suficiente. Viví mi sueño hasta que me dijiste: "no te quiero más", Y sin mirar me dices que te vas... (no...) Y duele porque no me queda nada, todo te lo di Y no me alcanza para ti, no tengo nada más que dar Cómo me duele no ser suficiente, Y nunca voy a dejar de extrañarte, no voy a mentir, Eso lo dejo para ti, no tienes nada que explicar, Yo ya entendí que no soy suficiente. No tienes nada que explicar. Cómo me duele no ser suficiente. Cómo me duele no ser suficiente.

 

Vertaling

Niets is goed, je bent niet meer, En de telefoon gaat niet over Of was u die aanvragen. Ik weet niet wat ik moet doen om te negeren Dan je maakt je gemakkelijk om te vergeten Je gaf me wat ik geef. En ik mis bij toeval gekleed En ik maakte de waarheid in je leugens. Ik leefde mijn droom, totdat je me zei: "Ik wil niet meer" En kijk naar mij zegt dat je gaat ... En het doet pijn, want ik heb niets meer, ik gaf je alles En ik ben niet genoeg voor jou, ik heb niets meer te geven Het doet me pijn niet te zijngenoeg, En ik zal nooit stoppen missen van u, ik zal niet liegen, Dat laat ik aan u, je hebt niets om uit te leggen hebben, Ik heb al begrepen dat ik niet genoeg. Ik was altijd bang voor eenzaamheid en zondag zijn mij niet schreeuwen, Ik wil bellen ... of niet ... Beste Ik zing dat liedje dat je zweren dat je niet snel zult vergeten Hoewel ik op het einde weet niet (Beetje bij beetje zal ik nooit begrijpen) [Van: ] En ik mis bij toeval gekleed EnIk verzon de waarheid in je leugens. Ik leefde mijn droom, totdat je me zei: "Ik wil niet meer" En kijk naar mij zegt dat je gaat ... En het doet pijn, want ik heb niets meer, ik gaf je alles En ik ben niet genoeg voor jou, ik heb niets meer te geven Zoals pijn doet niet genoeg zijn, En ik zal nooit stoppen missen van u, ik zal niet liegen, Dat laat ik aan u, je hebt niets om uit te leggen hebben, Ik heb al begrepen dat ik niet genoeg. Ik leefde mijn droom, totdat je me zei: "Ik wil niet meer" En vertel je me te kijkenje gaat ... (geen ...) En het doet pijn, want ik heb niets meer, ik gaf je alles En ik ben niet genoeg voor jou, ik heb niets meer te geven Het kwetst me niet genoeg zijn, En ik zal nooit stoppen missen van u, ik zal niet liegen, Dat laat ik aan u, je hebt niets om uit te leggen hebben, Ik heb al begrepen dat ik niet genoeg. Je hebt niets te verklaren. Hoe het niet genoeg doet pijn zijn. Hoe het niet genoeg doet pijn zijn.