Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Felix Jaehn Songtekst: Ain't Nobody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Felix Jaehn - Ain't Nobody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ain't Nobody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Felix Jaehn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Felix Jaehn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ain't Nobody .

Origineel

Captured effortlessly That's the way it was Happened so naturally I did not know it was love The next thing I felt was you Holding me close What was I gonna do I let myself go And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you I've been waitin' for you It's been so long I knew just what I would do When I heard your song You filled my heart with a kiss Ya gave me freedom You knew I could not resist I needed someone And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever Oh oh oh oh Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you At first you put your arms around me Then you put your charms around me I can't resist this sweet surrender On a night so warm and tender We stare into each other's eyes And what we see is no surprise Got a feeling most with treasure And a love so deep we cannot measure Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you

 

Vertaling

Moeiteloos gevangen Dat is de manier waarop het was Zo natuurlijk gebeurd Ik wist niet dat het was liefde Het volgende wat ik voelde je was Houd me dicht Wat moest ik doen Ik laat me gaan En nu zijn we Flyin 'door de sterren Ik hoop dat deze nacht zal eeuwig duren Is het niet niemand Houdt me beter Maakt me gelukkig Maakt me het gevoel op deze manier Is het niet niemand Houdt me beter dan jij Ik heb wachten 'voor u Het is al zo lang Ik wist precies wat ik zou doen Toen ik hoorde je liedje Je vulde mijn hart met een kus Yagaf me de vrijheid Je wist dat ik kon het niet laten Ik heb iemand nodig En nu zijn we Flyin 'door de sterren Ik hoop dat deze nacht zal eeuwig duren Oh oh oh oh Is het niet niemand Houdt me beter Maakt me gelukkig Maakt me het gevoel op deze manier Is het niet niemand Houdt me beter dan jij In eerste instantie zet je je armen om me heen Dan zet je je charmes om me heen Ik kan deze zoete overgave niet weerstaan Op een nacht zo warm en teder We staren in elkaars ogen En wat we zien is geen verrassing Kreeg een gevoel dat de meeste metschat En een liefde zo diep kunnen we niet meten Is het niet niemand Houdt me beter Maakt me gelukkig Maakt me het gevoel op deze manier Is het niet niemand Houdt me beter dan jij Is het niet niemand Houdt me beter Maakt me gelukkig Maakt me het gevoel op deze manier Is het niet niemand Houdt me beter dan jij