Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Felix Jaehn Songtekst: Ain't T Nobody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Felix Jaehn - Ain't T Nobody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ain't T Nobody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Felix Jaehn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Felix Jaehn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ain't T Nobody .

Origineel

Captured effortlessly That's the way it was Happened so naturally I did not know it was love The next thing I felt was You holding me close What was I gonna do? I let myself go And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever I've been waitin' for you It's been so long I knew just what I would do When I heard your song Filled my heart with your bliss Gave me freedom You knew I could not resist I needed someone And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever Oh oh oh oh CHORUS: Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you I wait for night time to come And bring you to me Can't believe I'm the one I was so lonely I feel like no one could feel I must be dreamin' I want this dream to be real I need this feelin' I make my wish upon a star And hope this night will last forever oh oh oh oh CHORUS And first you put your arms around me Then you put your charms around me I can't resist this sweet surrender Oh my nights are warm and tender We stare into each other's eyes And what we see is no surprise Got a feeling most would treasure And a love so deep we cannot measure

 

Vertaling

Moeiteloos gevangen Dat is de manier waarop het was Zo natuurlijk gebeurd Ik wist niet dat het was liefde Het volgende wat ik voelde was Je houdt me dicht Wat moest ik doen? Ik laat me gaan En nu zijn we Flyin 'door de sterren Ik hoop dat deze nacht zal eeuwig duren Ik heb wachten 'voor u Het is al zo lang Ik wist precies wat ik zou doen Toen ik hoorde je liedje Vulde mijn hart met uw zaligheid Gaf me vrijheid Je wist dat ik kon het niet laten Ik heb iemand nodig En nu zijn we Flyin 'door de sterren Ik hoopdeze avond zal eeuwig duren Oh oh oh oh Chorus: Is het niet niemand Houdt me beter Maakt me gelukkig Maakt me het gevoel op deze manier Is het niet niemand Houdt me beter dan jij Ik wacht voor 's nachts te komen En breng je me Kan niet geloven dat ik ben degene Ik was zo eenzaam Ik voel me als niemand kon voelen Ik moet Dreamin ' Ik wil deze droom om echt te zijn Ik heb dit feelin ' Ik maak mijn wens op een ster En hoop dat deze nacht zal eeuwig duren oh oh oh oh CHORUS En eerst je je armen om me heen Dan zet jeje charmes om me heen Ik kan deze zoete overgave niet weerstaan Oh mijn nachten zijn warm en zacht We staren in elkaars ogen En wat we zien is geen verrassing Kreeg een gevoel de meeste zouden koesteren En een liefde zo diep kunnen we niet meten