Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Felix Jeahn Songtekst: Ain't Nobody Loves Me Better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Felix Jeahn - Ain't Nobody Loves Me Better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ain't Nobody Loves Me Better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Felix Jeahn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Felix Jeahn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ain't Nobody Loves Me Better .

Origineel

Captured effortlessly, that's the way it was Happened so naturally, I did not know it was love The next thing I felt was you, holding me close What was I gonna do, I let myself go And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever Oh oh oh oh Ain't nobody, loves me better Makes me happy, makes me feel this way Ain't nobody, loves me better than you I've been waitin' for you, it's been so long I knew just what I would do, when I heard your song You filled my heart with a kiss, ya gave me freedom You knew I could not resist, I needed someone And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever Oh oh oh oh Ain't nobody, loves me better Makes me happy, makes me feel this way Ain't nobody, loves me better than you At first you put your arms around me Then you put your charms around me I can't resist this sweet surrender On a night so warm and tender We stare into each other's eyes And what we see is no surprise Got a feeling most with treasure And a love so deep we cannot measure Ain't nobody, loves me better Makes me happy, makes me feel this way Ain't nobody, loves me better than you Ain't nobody, loves me better Makes me happy, makes me feel this way Ain't nobody, loves me better than you

 

Vertaling

Moeiteloos opgevangen, dat is de manier waarop het was Zo natuurlijk gebeurd, ik wist niet dat het was liefde Het volgende wat ik voelde was je, houdt me dicht Wat moest ik doen, ik laat me gaan En nu zijn we Flyin 'door de sterren Ik hoop dat deze nacht zal eeuwig duren Oh oh oh oh Is het niet niemand, houdt van me beter Maakt me gelukkig, voel ik me op deze manier Is het niet niemand, houdt van me beter dan jij Ik heb wachten 'voor u, het is al zo lang Ik wist precies wat ik zou doen, toen ik hoorde je liedje Je vulde mijn hartmet een kus gaf ya me vrijheid Je wist dat ik kon het niet laten, ik iemand nodig had En nu zijn we Flyin 'door de sterren Ik hoop dat deze nacht zal eeuwig duren Oh oh oh oh Is het niet niemand, houdt van me beter Maakt me gelukkig, voel ik me op deze manier Is het niet niemand, houdt van me beter dan jij In eerste instantie zet je je armen om me heen Dan zet je je charmes om me heen Ik kan deze zoete overgave niet weerstaan Op een nacht zo warm en teder We staren in elkaars ogen En wat we zien is geen verrassing Heb je een gevoel van de meestemet schat En een liefde zo diep kunnen we niet meten Is het niet niemand, houdt van me beter Maakt me gelukkig, voel ik me op deze manier Is het niet niemand, houdt van me beter dan jij Is het niet niemand, houdt van me beter Maakt me gelukkig, voel ik me op deze manier Is het niet niemand, houdt van me beter dan jij