Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Felix Jeahn Songtekst: Ain't Nobody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Felix Jeahn - Ain't Nobody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ain't Nobody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Felix Jeahn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Felix Jeahn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ain't Nobody .

Origineel

Captured effortlesly. That's the way it was. It happens so naturely. I did not know it was love. The next thing I felt was you. Holding me close What was I gonna do. I let myself go. And now we fly through the stars. Want this night will last for ever. I've been waiting for you. It's been so long. I knew just what I would do when I heard your song. I fill my heart with your kiss. It gave me freedom. You knew I could not resist. I needed someone. And now we're flying through the stars. I hope this night lasts for ever. Ain't nobody (NOBODY) Loves me better (LOVES ME BETTER) Makes me happy Makes me feel this way (NOBODY) Ain't nobody (NOBODY) Loves me better (THAN YOU) I wait for nighttime to come to bring you to me. Can't believe I'm the one. I was so lonely. I feel like noone can feel. I must be dreamin'. I want this dream to be real. I'm in this feeling. I make my whish upon a star And hope this night will last for ever. Ain't nobody (NOBODY) Loves me better (LOVES ME BETTER) Makes me happy Makes me feel this way (NOBODY) Ain't nobody (NOBODY BABY) Loves me better Ain't nobody Loves me better (THAN YOU) I wish you put your arms around me. Yeah you put your arms around me. I can't resist this sweet surrender. Oh, my night's so warm and tender. We stare into each others eyes. And what we seek is no surprise. I've got a feeling most would treasure. And our love's so deep we cannot measure.

 

Vertaling

Effortlesly gevangen. Dat is de manier waarop het was. Het gebeurt zo naturely. Ik wist niet dat het was liefde. Het volgende wat ik voelde was je. Houd me dicht Wat moest ik doen. Ik laat me gaan. En nu vliegen we door de sterren. Wil deze nacht zal duren tot in eeuwigheid. Ik heb op je gewacht. Het is zo lang geleden. Ik wist precies wat ik zou doen als ik hoorde je liedje. Ik vul mijn hart met uw kus. Het gaf me de vrijheid. Je wist dat ik kon niet weerstaan. Ik heb iemand nodig had. En nu zijn we vliegen door de sterren. Ikhoop dat deze nacht duurt tot in eeuwigheid. Is het niet niemand (nobody) houdt van me beter (LOVES ME BETER) Maakt me gelukkig maakt me het gevoel op deze manier (nobody) Is het niet niemand (nobody) houdt van me beter (DAN U) Ik wacht voor 's nachts te komen aan u om mij te brengen. Kan niet geloven dat ik ben degene. Ik was zo eenzaam. Ik voel me als niemand kan voelen. Ik moet Dreamin '. Ik wil deze droom om echt te zijn. Ik ben in dit gevoel. Ik maak mijn wens op een ster En hoop dat deze nacht zal duren tot in eeuwigheid. Is het niet niemand (nobody) houdt van me beter (LOVES MEBETER) Maakt me gelukkig maakt me het gevoel op deze manier (nobody) Is het niet niemand (NIEMAND BABY) Houdt me beter Is het niet niemand houdt van me beter (DAN U) Ik wou dat je je armen om me heen. Ja, je je armen om me heen. Ik kan deze zoete overgave niet weerstaan. Oh, mijn avond is zo warm en teder. We staren in elkaars ogen. En wat we zoeken is geen verrassing. Ik heb een gevoel dat de meesten zouden koesteren. En onze liefde is zo diep kunnen we niet meten.