Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: felix snow Songtekst: windows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: felix snow - windows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van windows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van felix snow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van felix snow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals windows .

Origineel

[Verse 1] I got red eyes on a red eye I was in your bed, I Don't think we can be friends, I Running out of minutes, baby I've gone, I hate it, baby I know it's drivin' you crazy But trust me I'm way more crazy [Refrain] I'm on three strikes I'm in Tokyo I got jetlag Wishing you could hold me close Smoking on... Yeah let's line 'em, baby Try to get back to you Though this life won't let me choose [Chorus] There's a window into my heart You can come in You can go in when you fit in, baby There's a window into my heart Just gotta push to start If you're fuckin' with me then you gotta be crazy [Post-Chorus] Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy [Verse 2] Sippin' on White Russians With some white Russians Left you waitin' in the kitchen Bakin' in the oven I miss your special kind of lovin' Kissed you like you were my hubby I hope someone can try to love me But I can put no one else above me [Refrain] I'm on three strikes I'm in Tokyo I got jetlag Wishing you could hold me close Smoking on... Yeah let's line 'em, baby Try to get back to you Though this life won't let me choose [Chorus] There's a window into my heart You can come in, you can go in when you fit in, baby There's a window into my heart Just gotta push to start If you're fuckin' with me then you gotta be crazy [Breakdown] Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy

 

Vertaling

[Verse 1] I got red eyes on a red eye I was in your bed, I Don't think we can be friends, I Running out of minutes, baby I've gone, I hate it, baby Ik weet dat het je gek maakt maar geloof me, ik ben veel gekker [Refrein] I'm on three strikes Ik ben in Tokyo I got jetlag Wishing you could hold me close Smoking on... Yeah let's line 'em, baby Try to get back to you Though this life won't let me choose [Chorus] There's a window into my heart You can come in Je kunt naar binnen wanneer je past, baby There's a window into my heart Just gotta push to start Als je met me neukt dan moet je wel gek zijn [Post-Chorus] Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh Als je met me neukt dan moet je wel gek zijn Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh Als je met me neukt dan moet je wel gek zijn [Verse 2] Sippin' on White Russians With some white Russians Left you waitin' in the kitchen Bakend in de oven I miss your special kind of lovin' Ik kuste je alsof je mijn man was Ik hoop dat iemand kan proberen van me te houden Maar ik kan niemand anders boven mij stellen [Refrein] I'm on three strikes I'm in Tokyo I got jetlag Wishing you could hold me close Smoking on... Yeah let's line 'em, baby Try to get back to you Though this life won't let me choose [Chorus] There's a window into my heart You can come in, you can go in when you fit in, baby There's a window into my heart Just gotta push to start If you're fuckin' with me then you gotta be crazy [Breakdown] Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh If you're fuckin' with me then you gotta be crazy