Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Feminnem Songtekst: Lako Je Sve

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Feminnem - Lako Je Sve ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lako Je Sve? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Feminnem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Feminnem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lako Je Sve .

Origineel

Lako, lako je sve, uvijek kad imam te Vjeru, bilo gdje sam, znam da tvoja jesam To ti kaže sjaj u mojim očima Lako, lako je sve jer ti ne ostavljaš me Kad ti se ne smiješim znam da tada griješim Ja sam samo žena što se prepušta Zadnjim snagama sad stojim tu pred tobom Dušu razdiru mi bure nemira Teže mi je riješit ovu bol sa sobom Jer ti si prevaren a mene ubija Lako, lako je sve, jer ti najbolje poznaješ me Dok pred tobom stojim vidiš da se bojim Jer na licu mome piše izdaja Dok pred tobom stojim vidiš da se bojim Molim te oprosti, ja te volim, stvarno volim Ja bez tebe ne znam, to više nisam ja… To više nisam ja Vjeruj bilo gdje sam znam da tvoja jesam To ti kaže sjaj u mojim očima Lako, lako je sve

 

Vertaling

Gemakkelijk, gemakkelijk, wanneer heb ik de Geloof me, waar ik ook ben, ik weet dat ik de jouwe ben Het zegt dat je zult stralen in mijn ogen is Het is gemakkelijk, alles is makkelijk, want je bent niet me verlaten? Als je niet grappig bent dan weten ze dat ze grijeÅ? Ik ben gewoon Zena Sto de prepuÅ ¡ta Sterkte stond nu voor u Ziel van verscheurd door stormen van onrust Thee ¾ ik opgelost "met deze pijn Want je bent gek gehouden en me vermoorden Gemakkelijk, gemakkelijk, omdat je het beste poznajeÅ mij? Terwijl ik voor u sta, zie je ik ben bang Want in mijn gezicht pia ™ s verraad Terwijl ik voor u sta, zie je ik ben bang Vergeef me, ik hou van je, hou echt van Zonder jou weet ik niet, maar bankschroef niet sterker € | Het bankschroef mij niet Geloof me, waar ik weet dat ik de jouwe ben Het zegt dat je zult stralen in mijn ogen is Het is gemakkelijk, alles is makkelijk