Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Femke Songtekst: Een Kusje Meer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Femke - Een Kusje Meer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Een Kusje Meer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Femke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Femke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Een Kusje Meer .

Origineel

laat me de sterren zien ja liefst een stuk of tien en breng de lente in mijn hart ontvoer me naar de maan mijn hart gaat sneller slaan loop van stapel maar niet te hard

 

Vertaling

laat me de sterren zien ja liefst een stuk of tien en breng de lente in mijn hart ontvoer me naar de maan mijn hart gaat sneller slaan loop van stapel maar niet te hard