Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ferdinand Rauter Songtekst: Song Of Farewell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ferdinand Rauter - Song Of Farewell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Song Of Farewell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ferdinand Rauter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Ferdinand Rauter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Song Of Farewell .

Origineel

Now the green leafs grow, tomorrow I must go Today I shelter here then none may know.In flower and in gatlands I,m clothed today Tomorrow without shoe and staff I go away wthis must be mij farewellI wi8ll not come again nor shall I leave a footprint light as snow or rain Friends I must forget o think of me and say 7a paternoster for me at the end of the day Your words willsand andguard around me where I sleep Your words willsand and keep theirvwatch and guard me when I sleep

 

Vertaling

Nu is de groene blaadjes groeien, morgen moet ik gaan Vandaag heb ik onderdak hier dan niemand kan know.In bloem en in gatlands ik, ben vandaag gekleed Morgen zonder schoen en personeel dat ik ga weg wthis moet mij farewellI wi8ll niet weer komen noch zal ik een voetafdruk licht laten zoals sneeuw of regen Vrienden Ik moet vergeten o van mij denken en zeggen: 7a paternosters voor mij aan het eind van de dag Uw woorden willsand andguard om mij heen, waar ik slaap Uw woorden willsand en houd theirvwatch en bewaken me als ik slaap