Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: FergiThe Smell Of Your Skin Lingers On Me Now Songtekst: Big Girls Don't Cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: FergiThe Smell Of Your Skin Lingers On Me Now - Big Girls Don't Cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Big Girls Don't Cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van FergiThe Smell Of Your Skin Lingers On Me Now! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van FergiThe Smell Of Your Skin Lingers On Me Now en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Big Girls Don't Cry .

Origineel

The smell of your skin lingers on me now You're probably on your flight back to your home town I need some shelter for my own protection baby To be with myself in center Clarity, peace, serenity [chorus:] I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, myself and I We've got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now And big girls don't cry Don't cry, don't cry, don't cry The path that I'm walking, I must go alone I must take the baby steps till I'm full grown, full grown. Fairytales don't always have a happy ending, do they? And I forsee the dark ahead if I stay [chorus:] I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, myself and I We've got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now And big girls don't cry Like the little school mate in the school yard We'll play jacks and uno cards I'll be your best friend and you'll be my valentine Yes you can hold my hand if you want to 'Cause I want to hold yours too We'll be playmates and lovers and share our secret worlds But it's time for me to go home It's getting late, dark outside I need to be with myself in center Clarity, peace, serenity Yeah [chorus:] I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, myself and I We've got some straightenin' out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now And big girls don't cry Don't cry, don't cry, don't cry

 

Vertaling

De geur van je huid blijft hangen op mij nu Je bent waarschijnlijk op uw vlucht terug naar je eigen stad Ik heb een aantal onderdak voor mijn eigen bescherming baby Te worden met mezelf in het midden Helderheid, vrede, sereniteit [Chorus:] Ik hoop dat je weet, ik hoop dat je weet Dat dit heeft niets met jou te maken Het is persoonlijk, myself and I We hebben wat straightenin 'uit te doen En ik ga je missen als een kind dat haar deken mist Maar ik heb een zet te krijgen met mijn leven Het is tijd om een grote meid En Big Girls Don't Cry Niet huilen, niet huilen, niet huilen Het pad dat ik wandel, moet ik alleen gaan Ik moet de baby stappen tot ik ben volwassen, vol gegroeid. Sprookjes hebben niet altijd een happy end hebben, doen ze? En ik voorzie het donker vooruit als ik blijf [Chorus:] Ik hoop dat je weet, ik hoop dat je weet Dat dit heeft niets met jou te maken Het is persoonlijk, myself and I We hebben wat straightenin 'uit te doen En ik ga je missen als een kind dat haar deken mist Maar ik heb een zet te krijgen met mijn leven Het is tijd om een grotemeisje nu En Big Girls Don't Cry Net als de kleine school stuurman op het schoolplein We spelen jacks en uno-kaarten Ik zal je beste vriend zijn en je zult Be My Valentine Ja, je kunt m'n hand vasthouden als je wilt 'Want ik wil jou houden ook We zullen speelkameraadjes en liefhebbers en delen onze geheime werelden Maar het is tijd voor mij om naar huis te gaan Het is al laat, donker buiten Ik moet met mezelf in het centrum Helderheid, vrede, sereniteit Ja [Chorus:] Ik hoop dat je weet, ik hoop dat je weet Dat dit heeft niets met jou te maken Het is persoonlijk, myself and I We hebben wat straightenin 'uit te doen En ik ga je missen als een kind dat haar deken mist Maar ik heb een zet te krijgen met mijn leven Het is tijd om een grote meid En Big Girls Don't Cry Niet huilen, niet huilen, niet huilen