Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ferlin Husky Songtekst: Flowers Speak Louder Than Words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ferlin Husky - Flowers Speak Louder Than Words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Flowers Speak Louder Than Words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ferlin Husky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Ferlin Husky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Flowers Speak Louder Than Words .

Origineel

Flowers speak louder than words they say whether the red, white or blue Flowers speak louder than words They say, that's why I send them to you. I send a bouquet of flowers Hoping that they touch your heart Well, the flowers speak louder than words, my dear Tell me what keeps us apart? (Flowers speak louder than words) I send a bouquet of flowers Hoping that they touch your heart Well, the flowers speak louder than words, my dear Tell me what keeps us apart?

 

Vertaling

Bloemen zeggen meer dan woorden ze zeggen of het rood, wit of blauw Bloemen zeggen meer dan woorden Ze zeggen, dat is waarom ik ze naar u sturen. Ik stuur een boeket bloemen Hoop dat ze je hart raken Nou, de bloemen spreken luider dan woorden, mijn lieve Vertel me wat houdt ons uit elkaar? (Bloemen spreken luider dan woorden) Ik stuur een boeket bloemen Hoop dat ze je hart raken Nou, de bloemen spreken luider dan woorden, mijn lieve Vertel me wat houdt ons uit elkaar?