Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ferlin husky Songtekst: i dreamed of an old love affair

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ferlin husky - i dreamed of an old love affair ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i dreamed of an old love affair? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ferlin husky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van ferlin husky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i dreamed of an old love affair .

Origineel

I DREAMED OF AN OLD LOVE AFFAIR (Jimmie Davis - Bonnie Dodd - Charles Mitchell) '56 Peer International, BMI Just like old times you were here last night And gone was my worry and care When I awoke I knew then that I had dreamed of an old love affair I was alone in the darkness my dear Many dreams ago you left me there Sunlight told me you were gone and that I Had dreamed of an old love affair I've been so lonely since you have gone I loved you with all of my heart Heaven was mine when you smiled last night And said that we'd make a new start Life seems so empty without you my dear If it's sun or rain I just don't care Sunlight told me you were gone and that I Had dreamed of an old love affair

 

Vertaling

IK DROOMDE VAN EEN OUDE LIEFDESAFFAIRE (Jimmie Davis - Bonnie Dodd - Charles Mitchell) '56 Peer International, BMI Net als vroeger was je vannacht hier And gone was my worry and care When I awoke I knew then that I gedroomd had van een oude liefdesaffaire Ik was alleen in de duisternis mijn liefste Vele dromen geleden liet je me daar achter Zonlicht vertelde me dat je weg was en dat ik gedroomd had van een oude liefdesaffaire ik ben zo eenzaam sinds je weg bent ik hield van je met heel mijn hart de hemel was van mij toen je gisteravond glimlachte en zei dat we een nieuwe start zouden maken het leven lijkt zo leeg zonder jou mijn liefste Of het nu zon of regen is, het maakt me niet uit Zonlicht vertelde me dat je weg was en dat ik gedroomd had van een oude liefdesaffaire