Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ferlin husky Songtekst: i feel better all over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ferlin husky - i feel better all over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i feel better all over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ferlin husky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van ferlin husky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i feel better all over .

Origineel

Well I feel better all over more than anywhere else baby when I'm out with you Well I feel better all over more than anywhere else when you kiss me like you do Well am as wild as a buck everytime you cause me up You sure make me feel like a wheel Well I feel better all over more than anywhere else that's exactly how I feel [ steel - fiddle ] Oh I feel better all over more than anywhere else When you whisper sweet nothings in my ear Oh I feel better all over more than anywhere else honey anytime that you're near Well my heart beats double time when you hold your hand in mine You sure is a wonderful deal Well I feel better all over more than anywhere else that's exactly how I feel Oh that's exactly how I feel

 

Vertaling

Ik voel me overal beter dan ergens anders, als ik met jou ben. Ik voel me beter dan waar dan ook als je me kust zoals je doet Ik ben zo wild als een bok elke keer als jij me wakker maakt You sure make me feel like a wheel Ik voel me overal beter dan ergens anders dat is precies hoe ik me voel [ steel - fiddle ] Oh ik voel me overal beter dan waar dan ook Als je lieve woordjes in mijn oor fluistert Ik voel me beter dan waar ook, wanneer jij in de buurt bent. Nou mijn hart klopt dubbel als jij je hand in de mijne houdt Je bent echt een geweldige deal Nou ik voel me overal beter dan waar dan ook dat is precies hoe ik me voel Oh dat is precies hoe ik me voel