Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ferlin husky Songtekst: over you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ferlin husky - over you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ferlin husky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van ferlin husky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over you .

Origineel

Over you I'm hurtin' over you and it's such a foolish thing to do But I can't get over you Over you I'm cryin' over you and I'll never find someone new Cause I can't get over you Just about the time I think I've got it made Someone speaks your name am I to blame Over you I'm hurtin' over you and I'll never find someone new Cause I can't get over you Over you I'm cryin' over you and it's such a foolish thing to do But I can't get over you

 

Vertaling

Over jou ben ik gekwetst en het is zo dom om dat te doen Maar ik kan niet over je heen komen Ik huil om je en ik zal nooit iemand anders vinden Cause I can't get over you Net op het moment dat ik denk dat ik het gemaakt heb Spreekt iemand jouw naam uit, is het mijn schuld Over you I'm hurtin' over you and I'll never find someone new Cause I can't get over you Ik huil om je en het is zo stom om dat te doen Maar ik kan niet over je heen komen