Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ferlin husky Songtekst: right or wrong i ll be with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ferlin husky - right or wrong i ll be with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van right or wrong i ll be with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ferlin husky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van ferlin husky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals right or wrong i ll be with you .

Origineel

Right or wrong I'll be with you I'll do what you want me to For I believe that I belong by your side right or wrong Right or wrong it's gotta be always you always me Won't you take me along to be with you right or wrong If it's right for me to love you it can't be wrong for me to care If you'll say you love me my life with you I'll share Right or wrong day by day oh my love all the way For I believe that I belong by your side right or wrong If it's right for me to love you...

 

Vertaling

Goed of fout, ik zal bij je zijn, ik zal doen wat je wilt Want ik geloof dat ik aan je zijde hoor, goed of fout Goed of fout het moet altijd jij altijd ik zijn wil je me niet meenemen om bij je te zijn goed of fout Als het goed is dat ik van je hou, kan het niet verkeerd zijn dat ik om je geef Als je zegt dat je van me houdt zal ik mijn leven met je delen Goed of fout, dag na dag oh mijn liefde, de hele weg Want ik geloof dat ik aan je zijde hoor goed of fout Als het goed is voor mij om van je te houden...