Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ferlin husky Songtekst: set me free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ferlin husky - set me free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van set me free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ferlin husky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van ferlin husky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals set me free .

Origineel

If you think you've had enough if you think our life's been rough Why not take your love light off of me and set me free If you think our love's all wrong if you feel the fire is gone If I'm not what you'd like for me to be then set me free Set me free and let me fly like a bluebird fly in high Release the chains that bind you and me and set me free Set me free and let me fly Set me free set me free set me free

 

Vertaling

Als je denkt dat je er genoeg van hebt, als je denkt dat ons leven zwaar is geweest Waarom haal je je liefdeslicht niet van me af en laat me vrij Als je denkt dat onze liefde helemaal verkeerd is als je voelt dat het vuur weg is Als ik niet ben wat jij zou willen dat ik ben, laat me dan vrij Bevrijd me en laat me vliegen als een blauwe vogel in de hoogte Laat de ketenen los die jou en mij binden en laat me vrij Laat me vrij en laat me vliegen Laat me vrij, laat me vrij, laat me vrij