Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ferlin husky Songtekst: you should live my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ferlin husky - you should live my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you should live my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ferlin husky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van ferlin husky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you should live my life .

Origineel

I wish I could live long enough to see you've hurt like me It's not right but oh tonight I'm tired of misery You should have to pay a little the way I've paid a lot If you'd never know what torture ends then you should live my life Your coming should be just like mine nothing should be left out There'd be so nuch of happness from inside your very soul would shout There would be no escape you couldn't run into the night If you think you know what torture ends then you should live my life If you think you've ever hurt like me then you should live my life

 

Vertaling

Ik wou dat ik lang genoeg kon leven om te zien dat je net zo'n pijn hebt als ik Het is niet goed, maar vanavond ben ik de ellende zat Je zou een beetje moeten betalen zoals ik veel heb betaald Als je nooit zou weten hoe een marteling eindigt dan zou je mijn leven moeten leven Jouw komst zou net als de mijne moeten zijn niets zou weggelaten moeten worden Er zou zo veel geluk zijn van binnenuit dat je ziel zou schreeuwen Er zou geen ontsnappen aan zijn, je zou niet de nacht in kunnen rennen Als je denkt dat je weet hoe marteling eindigt, zou je mijn leven moeten leven. Als je denkt dat je ooit pijn hebt gehad zoals ik, dan zou je mijn leven moeten leven.