Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fernandinho Songtekst: ainda que a figueira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fernandinho - ainda que a figueira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ainda que a figueira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fernandinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fernandinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ainda que a figueira .

Origineel

Tu és a minha porção Tu és a minha herança Tu és o meu socorro Nos dias de tribulação Mesmo que meus pais me deixem Mesmo que amigos me traiam Eu sei que em Seus braços Eu encontro salvação Ainda que a figueira não floresça Ainda que a videira não dê o seu fruto Mesmo que não haja alimento nos campos Eu me alegrarei em Ti.

 

Vertaling

Jij bent mijn deel Jij bent mijn erfenis Jij bent mijn hulp In de dagen van moeilijkheden Zelfs als mijn ouders me verlaten Ook al verraden vrienden me Ik weet dat in Uw armen Ik vind verlossing Hoewel de vijgenboom niet bloeit Ook al draagt de wijnstok geen vrucht Ook al is er geen voedsel in de velden Ik zal me in U verheugen.