Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fernando e sorocaba Songtekst: luz da minha manhã

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fernando e sorocaba - luz da minha manhã ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van luz da minha manhã? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fernando e sorocaba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fernando e sorocaba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals luz da minha manhã .

Origineel

Quando olho nos seus olhos tenho medo. Ninguém nesse mundo mais me fez chorar. O meu coração dispara se embriaga de paixão. Das lembranças não consigo me livrar. Já não sei se estou certo ou errado. É um fogo que não sei como apagar. Minha alma queima de saudades, sem você não dá,. Ninguém nesse mundo toma o seu lugar. (refrão). Luz da minha manhã, brilho do meu luar. Todo dia quero te amar. Volta pros meus braços quero te dizer. Eu preciso tanto de você. Já não sei se estou certo ou errado. É um fogo que não sei como apagar. Minha alma queima de saudades, sem você não dá,. Ninguém nesse mundo toma o seu lugar

 

Vertaling

Als ik in je ogen kijk, ben ik bang. Niemand in deze wereld heeft me ooit aan het huilen gemaakt. Mijn hart gaat tekeer, dronken van passie. Van de herinneringen die ik niet kwijt kan. Ik weet niet meer of ik gelijk heb of niet. Het is een brand waarvan ik niet weet hoe ik die moet blussen. Mijn ziel brandt van verlangen, zonder jou kan ik het niet. Niemand in deze wereld kan jouw plaats innemen. (refrein). Licht van mijn ochtend, helder van mijn maanlicht. Elke dag wil ik van je houden. Kom terug in mijn armen ik wil je vertellen Ik heb je zo hard nodig. Ik weet niet meer of ik gelijk heb of niet. Het is een brand waarvan ik niet weet hoe ik die moet blussen. Mijn ziel brandt van verlangen, zonder jou kan ik het niet. Niemand in deze wereld neemt jouw plaats in.