Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fernando e sorocaba Songtekst: quero você de novo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fernando e sorocaba - quero você de novo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quero você de novo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fernando e sorocaba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fernando e sorocaba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quero você de novo .

Origineel

Meu pensamento voa alto, sentindo o seu cheiro. O seu toque suas mãos passando em meus cabelos. A sua falta me domina eu não vou negar. Chego a falar sozinho, a sonhar acordado. Eu necessito tanto, ter você do lado. Preciso te encontrar. Se eu gritasse forte: Preciso do seu beijo!. me entenderia?. Mais alto eu gritaria. te amarei pra sempre por toda a minha vida. O vento levará a minha nostalgia. e me trará você. Pra que eu possa um dia ti reencontrar. pra te amar de novo. Quero você de novo. Se eu gritasse forte: Preciso do seu beijo!. me entenderia?. Mais alto eu gritaria. te amarei pra sempre por toda a minha vida. O vento levará a minha nostalgia. e me trará você. Pra que eu possa um dia te reencontrar. pra te amar de novo. Quero você de novo

 

Vertaling

Mijn gedachten vliegen hoog, jouw geur ruikend. Je aanraking, je handen die door mijn haar gaan. Jouw gebrek overheerst mij zal ik niet ontkennen. Ik praat zelfs tegen mezelf, dagdromend. Ik heb het zo hard nodig, om jou aan mijn zijde te hebben. Preciso te encontrar. Als ik hardop schreeuwde: Ik heb je kus nodig. Zou je me begrijpen? Ik zou harder schreeuwen. Ik zal altijd van je houden, mijn hele leven. De wind zal mijn nostalgie dragen en jou naar mij brengen. Zodat ik je op een dag weer kan ontmoeten. Om weer van je te houden. Ik wil je weer. Als ik riep: Ik heb je kus nodig. Zou je me begrijpen? Ik zou harder schreeuwen. Ik zou m'n hele leven van je houden. De wind zal mijn nostalgie dragen en jou naar mij brengen. Zodat ik je op een dag weer kan ontmoeten. Om weer van je te houden. Ik wil je weer.