Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fernando leite Songtekst: sábia voz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fernando leite - sábia voz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sábia voz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fernando leite! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fernando leite en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sábia voz .

Origineel

Eu, num canto, um copo de Black. Sozinho, ouvindo um som. Me questionando. A Sábia Voz. Qual a Razão disso tudo... ?. Qual a Razão disso tudo... ?. Segui... Eu e meu Black. Sozinho... um som... Sábia Voz. Cada minuto. Cada Segundo. As Risadas, As provocações. Minha hora, Minha Sábia Voz

 

Vertaling

Ik, in een hoekje, een glas Black. Alleen, luisterend naar een geluid. Mezelf in vraag stellen. De Wijze Stem. Wat is de reden voor dit alles... ?. Wat is het nut van dit alles ?. Ik volgde... ...ik en mijn Black. Alleen... een geluid... Wijze stem. Elke minuut. Elke seconde. Het lachen, het plagen. Mijn tijd, mijn wijze stem