Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fernando ortega Songtekst: oh god, you are my god (psalm 63)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fernando ortega - oh god, you are my god (psalm 63) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh god, you are my god (psalm 63)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fernando ortega! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fernando ortega en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh god, you are my god (psalm 63) .

Origineel

Oh go, you are my God Earnestly I seek you My Soul thirsts for you, My flesh yearns for you In a dry and weary land Where there is no water I remember you at night Through the watches of the night in the shadow of your wings I sing because you helped me My soul clings to you And your hand upholds me You alone

 

Vertaling

Oh ga, U bent mijn God Eerzuchtig zoek ik U Mijn ziel dorst naar U, Mijn vlees verlangt naar U In een droog en vermoeiend land Waar geen water is Ik denk aan U in de nacht Door de nachtwake in de schaduw van uw vleugels Ik zing omdat jij mij geholpen hebt Mijn ziel klampt zich aan U vast en uw hand houdt mij vast U alleen