Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fetal attraction Songtekst: sick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fetal attraction - sick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fetal attraction! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fetal attraction en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sick .

Origineel

I'm sick of everything I hear Everybody sacrificing their lives for a glass of beer I won't stand for all of that Because I don't need poisons to make me feel better I will take the straight edge To my fucking grave Stay true to myself Keep poisons out Because I don't need that shit to make me happy Still sick over the little things Sick because the sorrow I feel Think of how many deaths could have been saved If there were no cigarettes or beer

 

Vertaling

Ik ben ziek van alles wat ik hoor Iedereen offert zijn leven op voor een glas bier. Ik pik dat allemaal niet Want ik heb geen vergif nodig om me beter te voelen Ik neem het rechte randje mijn verdomde graf in trouw blijven aan mezelf Hou het vergif buiten Omdat ik die troep niet nodig heb om me gelukkig te maken Nog steeds ziek over de kleine dingen Ziek door het verdriet dat ik voel. Denk aan hoeveel doden er gered hadden kunnen worden Als er geen sigaretten of bier waren