Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Fever Ray Songtekst: If I Had A Heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Fever Ray - If I Had A Heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If I Had A Heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Fever Ray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter F van Fever Ray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If I Had A Heart .

Origineel

This will never end 'cause I want more More, give me more Give me more This will never end 'cause I want more More, give me more Give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up I'll see what tomorrow brings Ah ah, ah ah Ah ah, ah ah Ah ah, ah ah If I had a voice, I would sing Dangling feet from window frame Will I ever ever reach the floor? More, give me more, give me more Crushed and filled with all I found Underneath and inside Just to come around More, give me more, give me more Ah ah, ah ah Ah ah, ah ah Ah ah, ah ah If I had a voice, I would sing

 

Vertaling

Dit zal nooit eindigen want ik wil meer Meer, geef me meer Geef mij meer Dit zal nooit eindigen want ik wil meer Meer, geef me meer Geef mij meer Als ik een hart had, kon ik van je houden Als ik een stem had, zou ik zingen Na de nacht wanneer ik wakker word Ik zal zien wat morgen brengt AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah Als ik een stem had, zou ik zingen Hangende voeten van raam Zal ik ooit de vloer bereiken? Meer, geef me meer, geef me meer Gebroken en gevuld met alles wat ik gevonden heb Onder en binnen Om gewoon rond te komen Meer, geef me meer, geef me meer AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah Als ik een stem had, zou ik zingen