Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fey Songtekst: te pertenezco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fey - te pertenezco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te pertenezco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te pertenezco .

Origineel

Yo perdida entre la niebla A medio gas me tuve que morder la lengua Mil veces para no ser siempre la primera En querer volver Tu con tu fruncir de cejas Endemoniadamente guapo en pie de guerra No me mirabas para que yo no te viera Pendiente de mi Las amigas me decían Que te diera celos Pero no podía ya lo ves Te pertenezco Tuya, soy tuya, no hay día Que no me sangre la herida No puedo mas Tuya, soy tuya, la vida Parece una tontería Cuando no estas Tuya mucho mas de lo que jamas me atreví a pensar Mientras busco en el armario La ropa mas letal Estoy imaginando Que dentro de tus brazos Bailo que te bailo sin poder parar Luego escribo en el espejo Del baño que te amo en color rosado why corre que te corre Corro con el coche en busca de ti Si supieras que un mes así Es un infierno No tendrías dudas creeme Te pertenezco Tuya, soy tuya no hay día ... Tuya, soy tuya la vida ...

 

Vertaling

Ik was verdwaald in de mist Ik moest duizend keer op mijn tong bijten om niet altijd de eerste te zijn Duizend keer, zodat ik niet altijd de eerste zou zijn. Om terug te willen komen Jij met je fronsende wenkbrauwen Ik was in het midden van de mist Je zou me niet aankijken zodat ik je niet zou zien Je hing aan me En ik ben niet de enige die Om je jaloers te maken Maar ik kon het niet, zie je Ik hoor bij jou. Van jou, ik ben van jou, er is geen dag En ik kan er niet meer tegen. Ik kan er niet meer tegen. Van jou, ik ben van jou, leven Het lijkt dwaas Als je er niet bent Van jou zoveel meer dan ik ooit durfde te denken Terwijl ik de kast doorzoek De meest dodelijke kleren Ik stel me voor Dat in je armen Ik dans dat ik niet kan stoppen met dansen Dan schrijf ik op de spiegel Ik hou van je in het roze in de badkamerspiegel waarom ren je dat je rent Ik ren met de auto op zoek naar jou Als je wist dat een maand als deze Het is de hel. Je zou geen twijfels hebben geloof me Ik hoor bij jou. Van jou, ik ben van jou er is geen dag... Van jou, ik ben van jou het leven...