Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ffs Songtekst: call girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ffs - call girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van call girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ffs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van ffs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals call girl .

Origineel

I'm waiting by the loading dock for you A TV and guitar in hock for you Come on, girl Come on and give me a ring Come on, girl Pick up and ring Come on and pick up and (Why don't you call, girl?) I gave up blow and Adderall for you So I'd have dough and spend it all on you So call, girl Come on and give me a ring Call, girl Pick up and ring Come on and pick up and (Why don't you call, girl?) I realize it's me who makes advances All advances And I realize arrangements come from me It's me, it's me, it's me who always wants to meet So come on, girl Come on and pick up and ring Come on, girl Pick up and ring Come on and pick up and When I call on you, everything is good again And everything and everything I don't need to say anything, it's understood Again, anything and everything I don't ask, I don't need an answer I hear your lies in different answer Rise and rise, I lead I lead and then again it's (Why don't you call, girl?) So call, girl Come on and give me a ring Call, girl Pick up and ring Come on and pick up and (Why don't you call, girl?)

 

Vertaling

Ik wacht bij het laadperron op jou Een TV en gitaar in hock voor jou Kom op, meisje Kom op en geef me een ring Kom op, meisje Pak op en bel Kom op, neem op en (Waarom bel je niet, meisje?) Ik gaf blow en Adderall op voor jou So I'd have dough and spend it all on you Dus bel, meisje Kom op en geef me een ring Bel, meisje Neem op en bel Kom op, neem op en (Waarom bel je niet, meisje?) Ik realiseer me dat ik het ben die avances maakt Alle avances En ik besef dat regelingen van mij komen Ik ben het, ik ben het, ik ben het die altijd wil afspreken Dus kom op, meisje Kom op, neem op en bel Kom op, meisje Neem op en bel Kom op en neem op en Als ik je roep, is alles weer goed En alles en alles Ik hoef niets te zeggen, het is begrepen Opnieuw, alles en alles Ik vraag niet, ik hoef geen antwoord Ik hoor je leugens in een ander antwoord Sta op en sta op, ik leid Ik leid en dan weer is het (Waarom bel je niet, meisje?) Dus bel, meisje Kom op en geef me een ring Bel, meisje Neem op en bel Kom op en neem op en (Waarom bel je niet, meisje?)