Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fhangor Songtekst: angel s call

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fhangor - angel s call ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel s call? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fhangor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fhangor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel s call .

Origineel

Darkness kisses my life And I long to see the sunlight The old fight deep inside my mind Makes me senseless and cold The old fight deep inside my mind Leaves me without a hold Walking through to the night Nobody would ever miss me The moon shines bright - I hear them call My only friends up high The moon shines bright - I hear them all Hope just passes by Reaching out for the sky Dreaming how it could have been And I know I see the angels And I know they see me And I know I see the angels And I know they see me The stars, they look so pretty They play the sound of endless love Whatever they give - I'll take it now No matter what it is I want to leave - and they know how Nothing I will miss

 

Vertaling

Duisternis kust mijn leven En ik verlang naar het zonlicht Het oude gevecht diep in mijn geest Maakt me zinloos en koud Het oude gevecht diep in mijn geest Laat me achter zonder houvast Lopend door de nacht Niemand zou me ooit missen De maan schijnt helder - ik hoor ze roepen Mijn enige vrienden hoog in de lucht De maan schijnt helder - ik hoor ze allemaal Hoop gaat gewoon voorbij Reikend naar de hemel Dromend hoe het had kunnen zijn En ik weet dat ik de engelen zie En ik weet dat zij mij zien En ik weet dat ik de engelen zie En ik weet dat ze mij zien De sterren, ze zien er zo mooi uit Ze spelen het geluid van eindeloze liefde Wat ze ook geven - ik neem het nu Het maakt niet uit wat het is Ik wil weg - en zij weten hoe Niets zal ik missen