Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fiction plane Songtekst: two sisters

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fiction plane - two sisters ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two sisters? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fiction plane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fiction plane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two sisters .

Origineel

I'm in love with two sisters Only weapons can decide Whose bed I share tonight And the cold mister mister He has got me in his sights If he shoots me down He has every right They sharpened knives I don't want to miss the last train The bullets fly Each one screams my name Gorgeous eyes To the right to the left of me Gorgeous eyes They made me do it again Oh my heart don't stop So judge me not I think I think I think I think I'm in love with two sisters Only weapons can decide Whose bed I share tonight And the cold mister mister He has got me in his sights If he shoots me down He has every right Hit the lights How fast you gonna run today In Jesus' eyes The minister cursed my name I got skinned alive The wolves ate what was left of me If I survive Damn straight I'll do it again Oh my heart don't stop So judge me not I think I think I think I think I'm in love with two sisters Only weapons can decide Whose bed I share tonight And the cold mister mister He has got me in his sights If he shoots me down He has every right Take me back to the simple love I can't dance no more in these murderers gloves I feel my heartbeat in my brain Can't get out of the hole I dug Took a double dose of a deadly drug Life was so simple yesterday I'm in love with two sisters Only weapons can decide Whose bed I share tonight And the cold mister mister He has got me in his sights If he shoots me down He has every right

 

Vertaling

Ik ben verliefd op twee zussen Alleen wapens kunnen beslissen Wiens bed ik vannacht deel En de koude meneer Hij heeft me in zijn vizier Als hij me neerschiet Heeft hij het volste recht Ze hebben messen geslepen Ik wil de laatste trein niet missen De kogels vliegen Elk schreeuwt mijn naam Prachtige ogen Rechts en links van mij Prachtige ogen Ze lieten het me weer doen Oh mijn hart stopt niet Dus veroordeel me niet Ik denk dat ik denk dat ik denk Ik ben verliefd op twee zussen Alleen wapens kunnen beslissen Wiens bed ik vannacht deel En de koude meneer Hij heeft me in zijn vizier Als hij me neerschiet Heeft hij het volste recht Hit the lights Hoe snel ga je rennen vandaag In Jezus' ogen De dominee vervloekte mijn naam. Ik werd levend gevild De wolven aten wat er van mij over was Als ik het overleef Zal ik het zeker weer doen. Oh mijn hart stopt niet Dus veroordeel me niet Ik denk dat ik denk dat ik denk Ik ben verliefd op twee zussen Alleen wapens kunnen beslissen Wiens bed ik vannacht deel En de koude meneer Hij heeft me in zijn vizier Als hij me neerschiet Hij heeft alle recht Breng me terug naar de simpele liefde Ik kan niet meer dansen in deze moordenaars handschoenen Ik voel mijn hartslag in mijn hersenen Ik kan niet uit het gat komen dat ik gegraven heb Nam een dubbele dosis van een dodelijke drug Gisteren was het leven zo simpel Ik ben verliefd op twee zussen Alleen wapens kunnen beslissen Wiens bed ik vannacht deel En de koude meneer Hij heeft me in zijn vizier Als hij me neerschiet Heeft hij het volste recht