Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fiddler’s green Songtekst: turn the page

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fiddler’s green - turn the page ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn the page? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fiddler’s green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fiddler’s green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn the page .

Origineel

Hey you, I'm talking to you Show me your face not a mirror Hey you, I am the black box And whatever you give dies inside of me Hey you, I thought we would walk A part of the way together Hey you, I thought you could help To sail around stormy weather But now that I found you I feel that I just don't care If we stay together So I turn the page inside of me And you fade away Cause I will be dancing with the rain Into a new day Hey you, there is no peace of mind I cannot but run from your arms Hey you, I guess I must have been blind Cause there still ain't no rest for the wicked

 

Vertaling

Hé jij, ik praat tegen je Laat me je gezicht zien, geen spiegel Hé jij, ik ben de zwarte doos En alles wat je geeft sterft in mij Hé jij, ik dacht dat we zouden lopen Een deel van de weg samen zouden afleggen Hé jij, ik dacht dat je kon helpen Om rond stormachtig weer te varen Maar nu ik je gevonden heb voel ik dat het me gewoon niet kan schelen If we stay together Dus sla ik de bladzijde in mij om En jij vervaagt Cause I will be dancing with the rain In a new day Hey jij, er is geen gemoedsrust Ik kan niet anders dan uit je armen wegrennen Hé jij, ik denk dat ik blind moet zijn geweest Want er is nog steeds geen rust voor de goddelozen