Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fifth harmony Songtekst: leave my heart out of this

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fifth harmony - leave my heart out of this ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave my heart out of this? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fifth harmony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fifth harmony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave my heart out of this .

Origineel

My heart is telling me that you were gonna change, but no My heart is lying right to my face, yeah My heart is making up excuses for your ways, but I wish that My heart knew when I should walk away It lets me down, it helps me as I get back up off the ground You're telling me that this is love but I found, it wasn't really on my side Now I think it's time I tell my heart to just butt out, keep its opinion to itself I should just listen to my head, 'cause it's the one who knows what's best It tells me not to love you, but my heart says just forgive you Oh but it's not thinking clearly, I wish that I could leave my heart out of this Leave my heart out of this I'm done feeling like a stranger to myself, so I know I've got to put all my feelings on a shelf, yeah It lets me down, loves me as I get back up off the ground You're telling me that this is love but I found, it wasn't really on my side Now I think it's time I tell my heart to just butt out, keep its opinion to itself I should just listen to my head, 'cause it's the one who knows what's best It tells me not to love you, but my heart says just forgive you Oh but it's not thinking clearly, I wish that I could leave my heart out of this Leave my heart out of this Sometimes I wish you'd just shut up and let me think I've had enough, I need to just make up my mind (Make up my mind) So that's why I should just listen to my head, 'cause it's the one who knows what's best It tells me not to love you, but my heart says just forgive you Oh but it's not thinking clearly, I wish that I could leave my Leave my heart out of this Leave my heart out of this Le le le leave my heart Le le le leave my head No no oohhh

 

Vertaling

Mijn hart zegt me dat je zou veranderen, maar nee Mijn hart liegt recht in mijn gezicht, ja Mijn hart verzint excuses voor jouw manieren, maar ik wou dat Mijn hart wist wanneer ik weg moet lopen Het laat me vallen, het helpt me als ik weer op de grond sta Je vertelt me dat dit liefde is, maar ik vond, dat het niet echt aan mijn kant stond Nu denk ik dat het tijd is Ik zeg tegen mijn hart dat het zich er niet mee moet bemoeien, zijn mening voor zichzelf houden Ik moet gewoon naar mijn hoofd luisteren, want dat weet wat het beste is Het zegt dat ik niet van je moet houden, maar mijn hart zegt dat ik je moet vergeven Oh maar het denkt niet helder, ik wou dat ik mijn hart hier buiten kon laten Laat mijn hart hierbuiten Ik ben er klaar mee me een vreemde voor mezelf te voelen, dus ik weet Ik moet al mijn gevoelens op een plank zetten, ja Het laat me zakken, houdt van me als ik weer op de grond sta Je vertelt me dat dit liefde is, maar ik vond, dat het niet echt aan mijn kant stond Nu denk ik dat het tijd is Ik zeg tegen mijn hart dat het zich er niet mee moet bemoeien, zijn mening voor zichzelf houden Ik moet gewoon naar mijn hoofd luisteren, want dat weet wat het beste is Het zegt dat ik niet van je moet houden, maar mijn hart zegt dat ik je moet vergeven Oh maar het denkt niet helder, ik wou dat ik mijn hart hier buiten kon laten Laat mijn hart hierbuiten Soms wou ik dat je je mond hield en me liet denken Ik heb er genoeg van, ik moet gewoon een beslissing nemen. Dus dat is waarom Ik moet naar mijn hoofd luisteren, want dat weet wat het beste is. Het zegt me niet van je te houden, maar mijn hart zegt je gewoon te vergeven Oh maar het denkt niet helder, ik wou dat ik mijn Laat mijn hart hierbuiten Laat mijn hart hierbuiten Laat mijn hart eruit Laat mijn hoofd hier Nee, nee, oohhh