Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fifth harmony Songtekst: me my girld

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fifth harmony - me my girld ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me my girld? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fifth harmony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fifth harmony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me my girld .

Origineel

And we play our favorite songs And we scream out all night long Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls All the lights, turn them off It's too loud in here to talk I don't understand a word you say Gotta sleep but instead Karaoke on the bed Taking duck face selfies right and left We get crazy with it, we get stupid with it We don't care if people stare And when we wobble with it We get diva on it We get queen bee on it yeah We get britney, demi, one direction, bieber on it And we play our favorite songs And we scream out all night long Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls And we dance like no one's watching We crack up, booty poppin' Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls Watch me now Me and my girls My voice is gone, got my favorite PJ's on Times like this don't always come along You're all I need, there's nowhere I'd rather be Then to have you crazy freaks with me We get crazy with it, we get stupid with it We don't care if people stare And when we wobble with it We get diva on it We get queen bee on it yeah We get britney, demi, one direction, bieber on it And we play our favorite songs And we scream out all night long Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls And we dance like no one's watching We crack up, booty poppin' Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls Watch me now Me and my girls Break it down Now break it down Now break it down Now break it down [Repeat] And we play our favorite songs And we scream out all night long Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls And we dance like no one's watching We crack up, booty poppin' Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls Watch me now.

 

Vertaling

En we spelen onze favoriete nummers And we scream out all night long Zoals ooh ooh ooh When it's just me and my girls All the lights, turn them off It's too loud in here to talk I don't understand a word you say Gotta sleep but instead Karaoke op het bed selfies nemen van eendenkoppen, links en rechts We worden er gek van, we worden er dom van Het kan ons niet schelen als mensen staren En als we ermee wiebelen We get diva on it We get queen bee on it yeah We krijgen britney, demi, one direction, bieber erop En we spelen onze favoriete nummers And we scream out all night long Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls And we dance like no one's watching We crack up, booty poppin' Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls Watch me now Me and my girls My voice is gone, got my favorite PJ's on Times like this don't always come along Jij bent alles wat ik nodig heb, ik zou nergens liever willen zijn Dan om jullie gekke freaks bij me te hebben We worden er gek van, we worden er dom van Het maakt ons niet uit als mensen staren And when we wobble with it We get diva on it We get queen bee on it yeah We krijgen britney, demi, one direction, bieber erop And we play our favorite songs And we scream out all night long Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls And we dance like no one's watching We crack up, booty poppin' Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls Watch me now Me and my girls Break it down Break it down Nu Break it down Now break it down [Repeat] And we play our favorite songs And we scream out all night long Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls And we dance like no one's watching We crack up, booty poppin' Like ooh ooh ooh When it's just me and my girls Kijk nu naar me.