Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: fight Songtekst: karaoke star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: fight - karaoke star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van karaoke star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van fight! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter f van fight en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals karaoke star .

Origineel

It's hard to take but it must be true Even though you never had a clue You always took yourself too seriously When all the time you just wanted to be me You wanted to be me 'Cause I don't want to be a karaoke star And who the fucking hell do you think you are? You talkin' to me as if I'm a dumb kid Singin' your songs, I must've been stupid I must've been stupid Went across the land and across the sea And all you ever did was bitch at me You couldn't play what I wanted to play So do your own thing and I'll go my own way Go my own way 'Cause I don't want to be a karaoke star And who the fucking hell do you think you are? You talkin' to me as if I'm a dumb kid Singin' your songs I must've been stupid I must've been stupid While you're at home making your dad's tea I'll be having fun making history I know you're happy back where you are Well, I'm not gonna be a karaoke star A karaoke star Go So you go your own way, I'll go mine It's not a competition, I hope you do fine You never learned to use your ears 'Cause now you sing shit like Britney Spears Like Britney Spears 'Cause I don't want to be a karaoke star And who the fucking hell do you think you are? You talkin' to me as if I'm a dumb kid Singin' your songs I must've been stupid I must've been stupid While you're at home making your dad's tea I'll be having fun making history I know you're happy back where you are Well, I'm not gonna be a karaoke star A karaoke star I don't want to be a karaoke star And who the fucking hell do you think you are? I know you're never ever gonna go very far You're a karaoke star, you're a karaoke star A karaoke star

 

Vertaling

Het is moeilijk te aanvaarden, maar het moet waar zijn. Ook al had je er nooit een idee van Je nam jezelf altijd te serieus Terwijl je de hele tijd gewoon mij wilde zijn Je wilde mij zijn Want ik wil geen karaoke ster zijn En wie denk je verdomme wel dat je bent? Je praat tegen me alsof ik een dom kind ben Jouw liedjes zingen, ik moet stom zijn geweest Ik moet stom geweest zijn Ging over het land en over de zee En alles wat je ooit deed was tegen me zeuren Je kon niet spelen wat ik wilde spelen Dus doe je eigen ding en ik ga mijn eigen weg Ga mijn eigen weg Want ik wil geen karaoke ster zijn En wie denk je verdomme wel dat je bent? Je praat tegen me alsof ik een dom kind ben Je liedjes zingen, ik moet stom zijn geweest Ik moet stom geweest zijn Terwijl jij thuis de thee van je vader maakt Ik zal me amuseren met geschiedenis maken Ik weet dat je gelukkig bent waar je nu bent. Nou, ik zal geen karaoke ster worden Een karaoke ster Ga naar Dus jij gaat je eigen weg, ik de mijne Het is geen wedstrijd, ik hoop dat je het goed doet Je hebt nooit geleerd je oren te gebruiken Want nu zing je als Britney Spears Zoals Britney Spears Want ik wil geen karaoke ster zijn En wie denk je verdomme wel dat je bent? Je praat tegen me alsof ik een dom kind ben Singin' your songs Ik moet stom geweest zijn I must've been stupid Terwijl jij thuis de thee van je vader maakt Ik zal me amuseren met geschiedenis maken Ik weet dat je gelukkig bent waar je nu bent. Nou, ik zal geen karaoke ster worden Een karaoke ster Ik wil geen karaoke ster zijn En wie denk je verdomme wel dat je bent? Ik weet dat je het nooit ver zult schoppen. Je bent een karaoke ster, je bent een karaoke ster Een karaoke ster